В новия епизод на “Бригада Нов Дом нещата не просто вървят

...
В новия епизод на “Бригада Нов Дом нещата не просто вървят
Коментари Харесай

Филип Аврамов става хамалин в Бригада Нов Дом

В новия епизод на “Бригада Нов Дом ” нещата не просто вървят – те напряко летят, безапелационен е гост-звездата, актьорът Филип Аврамов. Той ще се включи безусловно в идеята на предаването и ще показва забележителна умелост и умения в ремонтните действия. Не за първи път, както излиза наяве, той ще боядисва стени, сглобява мебели, лепи плочки, пробива дупки, реди картини и ще влезе в ролята на професионален преносвач. “Много е занимателно с майсторите ”, ще показа шеговито Аврамов в най-позитивното предаване в телевизионния ефир. “Вие сте едни същински актьори, само че на едно друго занятие ” ще добави той, в израз на екстаз от работата на бригадата.

Обичаният артист от театъра, киното и дребния екран ще помогне в ремонта на дома на дребния Кристиян (10 г.), който е бъдеща тенис-звезда, и неговата майка Мариела. Двамата живеят в общинско жилище, което тъне в плесен и влага, всичко е остаряло и счупено, а множеството мебели са полусглобени, тъй като липсва “мъжка ръка ”. След намесата на неуморния Влади Караджов, очарователната Мария Силвестър, Филип Аврамов и цялата бригада, усмивката още веднъж ще се върне на лицата на фамилията, което не инцидентно ще възкликне на финала, че “Слънцето изгрява и в нашия дом ”.

“Чувствам се добре, когато оказвам помощ, тъй като въпреки всичко сме хора и не би трябвало да го забравяме ”, ще показа страстта от присъединяване си в предаването Филип Аврамов, а каква приятна изненада ще “спретне ” той на Кристиян и майка му, следва да разберем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР